avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua am o rugaminte daca ma puteti ajuta,eu am un apartament impreuna cu fratele meu dar nu estre intabulat pe noi este tot pe tatal nostru dar acum sa facut reabilitarea la bloc si trebuie platita in impozit si fratele meu a trecut impozitul jumate pe mine jumate pe el ,eu am o executare silita pentru un credit luat pentru cineva care nu la platit si din cauza aceea am refuzat sa-l intabul pe mine si a ramas pe tatal meu ,tin sa mentionez ca din 2014 nu am mai primit nici o scrisoare acasa,Acum va rog sa-mi spuneti daca exista riscul sa ma gaseasca daca figurez la impozit si sa-mi ea apartamentul ,Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alunita_1 , utilizator 16:16, 15 Iulie 2020
Bună ziua, dacă nu sunteți trecută pe titlul de proprietate, ca proprietar asupra imobilului respectiv, nu vă poate executa silit cu privire la acel bun.
Vreau sa mentionez ca figurez cu el doar la taxe si impozite ,tatal meu ne-a facut contract vanzare cumparare pe mine si fratele meu ,tatal meu acum fiind decedat eu nu am intabulat apartamentul pe noi ,proprietar e tot tatal meu peste tot mai putin la taxe sunt eu si fratele meu ,banca ma poate gasi daca figurez la taxe si impozite si sa raman fara apartament ,si inca o rugaminte se poate trece la taxe si impozite doar fratele meu sa nu mai fiu si eu trecuta .Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune- mostenire redialboss redialboss buna seara situatia se prezinta asfel : mama decedata in urma cu 4 ani ; tatal decedat ac. in ... (vezi toată discuția)
M-ar interesa o intabulare in 2007 am cumparao o casa la cicarlau cu 30ooo euro.sant 3 frati au facut succesiunea dupa parinti dar problema este urmatoarea sant cam 15 arii iar in ... (vezi toată discuția)
Vanzare/cumparare cu act de mana,fara notar dienusa dienusa in 1998,mama mea vinde 7,5ari,teren care era mostenit de tatal meu si care figura in adev de prop din 1991 impreuna cu fratele ca fiind de 15 ari.Atunci s_a ... (vezi toată discuția)