avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... imputernicire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

imputernicire

am pasaportul si buletinul pierdut pot utiliza DNI din spania pentru imputernicire???
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 02:27, 17 Decembrie 2009
Va sfatuiesc sa va interesati la un notar, care va poate spune daca acest DNI este legitimatie oficiala, dupa cum este prevazut in legea notarilor 36/1995:
Art. 50.
Partile participante la actul notarial pot fi identificate de notarul public prin mentiunea în încheiere ca ele sunt cunoscute personal de acesta. În cazul în care notarul public nu cunoaste partile este obligat sa se convinga de identitatea acestora, stabilita, dupa caz, prin:
a) acte de identitate sau legitimatii oficiale, prevazute cu semnatura, stampila si fotografia posesorului;
b) atestarea avocatului care asista partea;
c) doi martori de identitate, cunoscuti personal de notarul public sau legitimati conform lit. a).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat DANUT&CERASELA DANUT&CERASELA Buna ziua,as dori sa stiu daca permisul de conducere este un act ce poate tine loc de document de recunoastere in fata notarului in vederea efectuarii unui act ... (vezi toată discuția)
Act de identitate pentru contract notarial enverhoxha enverhoxha La cumpărarea unui bun imobiliar, singurul act de identitate acceptat de notar pentru contract este CI, sau se poate folosi un alt act (paşaport, permis de ... (vezi toată discuția)
Identificare in contract de vinzare cumparare benni benni am facut un contract de vinzare - cumparare intre mine (comparator) si tatal meu (vinzator), neavind buletinul la el tatal meu sa identificat cu permisul de ... (vezi toată discuția)