avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Protecția copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Protecția copilului

Am nevoie de un avocat care mă poate ajuta in legătura cu drepturile și obligațiile părintelui cât și a protecției copilului,deoarece sunt pusă intr-o situație in care nu știu ce sa fac,este foarte urgent și as vrea sa vorbesc cu dans(a/ul) la telefon astăzi sa ii pot explica mai bine situația . Multumesc enorm de mult
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2020
Mariana alazaroaie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:36, 19 Iulie 2020
Puteti alege orice avocat doriti din lista consultatilor de pe forum
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2020
Avocat Neagu Elena, Avocat
Daca faci o sesizare la protectia copilului nu este obligatia lor sa mearga sa verifice situatia eu am fact si domni sau doamnele nu sau deplasat au sunat si au vb cu mama copilului si dansa lea spus celor dela protectia copil ca eu sunt nebun ca nam ce face si sa nomai deranjeze cu asa cv si gata lea anchis gura celor dela protectia copilului si nu sau mai dus an control e posibil asa cv
Se poate întâmpla în vremuri ca cele de astăzi, dar solicitați ca mama copilului să se deplaseze la sediul Protecției Copilului și să dea explicații asupra sesizării dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai putem sa dormim ionescualx ionescualx buna seara! am o problema si sper sa ma ajutati .. locuim la parterul unui bloc in care se obisnuieste ca de la orele 17 sa se stranga sub geam tot felul de ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă când nu se respectă o hotărâre judecătorească? Nelu drăgan Nelu drăgan Mama a introdus acțiunea de divorț în urma căruia i se încredințează provizoriu copilul in vârstă de trei ani până la terminarea procesului de ... (vezi toată discuția)
A plecat cu copilul fara să mă anunte Iuret Iuret Bună seara.. doresc sa știu dacă mama copilului meu poate lua copilul sa meargă în vacanță fara să mă anunte și dacă trebuie acordul meu.... ... (vezi toată discuția)