Rusine sa îmi fie mie ca nu găsesc un articol de lege care sa explice in mod clar dacă in concediul de creștere și îngrijire copil, compania a cărui angajat sunt este obligată sau nu sa îmi ofere aceste tichete de vacanța. Am mulți avocați/juriști in lista care profesează!
Help me!
Cei de la compania unde lucrez sunt pe alta lume iar eu nu găsesc niciun text prevazut de lege in acest sens. Sa ma lămurească și pe mine cineva dacă pot sau nu beneficia de aceste tichete de vacanta. Mentionez ca aceasta companie e privată cu capital de stat. Știu ca impozitul in aceste condiții trebuie sa îl plătesc din mana. Dar nu gasesc textul de lege care sa ma lămurească dacă le primesc sau nu pe aceste tichete. Am multe prietene care au fost in postnatal și au primit aceste tichete de vacanța! Eu de ce nu le-as putea primi? Într-adevăr ele lucreaza in sistemul bugetar. Am contractul de munca suspendat, însă, când a intrat in vigoare legea privind acordarea tichetele de vacanța țin minte ca și media a declarat ca vor beneficia și gravidele și cei care sunt in concediu de creștere și îngrijire copil. Fie ei mame sau tati. Anul trecut fiind însărcinata le-am primit. Anul acesta nu. Mi-au spus ca am contractul de munca suspendat și ca nu mai sunt angajatul companiei, in condițiile in care eu figurez pe pontaj ca fiind in CCC. Mulțumesc.