avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TAXE SI IMPOZITE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TAXE SI IMPOZITE

Buna ziua am o rugaminte daca ma puteti lamuri,am un apartament impreuna cu fratele meu si platim amandoi taxa si impozit pe apartament ,eu sunt plecata din tara de multi ani poate fratele meu sa se treaca singur la impozit daca eu sunt de acord ,sa nu platim amandoi sa plateasca doar unul singur chiar daca eu ii trimit bani pentru partea mea sa plateasca ,cu conditia sa figureze doar el.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:04, 16 Iulie 2020
Nu puteti sa faceti sa se treaca singur la impozit fratele decat daca ii vindeti partea dumnevoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! suntem 4 frati si parintii au decedat , dar nu s a facut ... Raluk94 Raluk94 Buna! Suntem 4 frati si parintii au decedat , dar nu s a facut partaj ( succesiunea) si eu stau in acest apartament cu 3 camere singura.. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Unul din mostenitor refuza sa isi dea acordul pentru vanzare AndrasM AndrasM Buna seara, Toate actele sunt in regula succesiune facuta, impozite la zi etc. Doi frati sunt dispusi sa vanda iar un alt treilea sa ii spunem Fratele X s-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,suntem 3 frați, părinții noștri au decedat amândoi ... kamykami kamykami Bună ziua,suntem 3 frați părinți noștri au decedat amândoi tata acum 20 de ani iar mama de 3 luni,unul din frați a-si cere dreptul la apartamentul în ... (vezi toată discuția)