avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pfa+pensie anticipata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pfa+pensie anticipata

Buna ziua,
Daca esti la pensie anticipata poti detine un pfa pe care sa efectuezi consultanta la diferite firme, pentru care esti platit. Ce demersuri trebuie intreprinse in acest caz.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:57, 16 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Mergeti la registrul comertului din judetul dumneavoastra sa va autorizati ca pfa si apoi depuneti declaratia unica la finante cu venitul si cheltuielile estimate pentru acest an.
Detalii privind actele de care aveti nevoie gasiti la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie traducator- impozit cristhalia85 cristhalia85 Buna, am primit de curand autorizatia de traducator si as dori sa stiu daca dupa ce o inregistrez la tribunal si nu am venituri trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Evidente contabile si declaratii fiscale liber profesionist ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie ce evidente contabile trebuie sa tina un liber profesionist si ce declaratii fiscale si contributii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)