avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Stimulent inserție
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Stimulent inserție

Bună ziua. Va rog sa îmi răspundeți, dacă revin la munca cu 2 luni mai devreme ptr a beneficia de stimulentul de inserție, dar la programul de 2 ore și un salariu aproxinativ 600 lei brut, pot beneficia de stimulent? Știu ca pot beneficia dacă sunt la 2 ore, dar nu știu dacă are importanță salariul. Am mai auzit ca dacă ai salariul mic, deducerea este mai mare decât venitul și nu ma încadrez. Pana la urma nu orice venit din salarii e impozabil? Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Ildikodita1992 , utilizator 23:22, 2 Noiembrie 2020
Buna ziua! Sunt in aceeași situație. Va rog, imi puteți spune daca ati beneficiat de stimulentul de insertie daca ati revenit la munca la un program de 2 ore? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. va rog sa îmi răspundeți, dacă revin la munca ... angy_neagu angy_neagu Bună ziua. Va rog sa îmi răspundeți, dacă revin la munca cu 2 luni mai devreme ptr a beneficia de stimulentul de inserție, dar la programul de 2 ore și ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si stimulent de insertie oanamariachirila oanamariachirila Daca mama este studenta si tatăl isi va lua CCC,mama poate beneficia de cei 600 de lei oferiti de facultat sau de stimulent de insertie fiind studenta la zi ? (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie comangheorghe comangheorghe Buna ziua, am o angajata care se afla in CCC pana la 2 ani , respective pana pa 10 iulie 2017 cand implineste copilul 2 ani,...... vrea sa revina mai ... (vezi toată discuția)