avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Va rog sa îmi răspundeți, dacă revin ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Va rog sa îmi răspundeți, dacă revin la munca ...

Bună ziua. Va rog sa îmi răspundeți, dacă revin la munca cu 2 luni mai devreme ptr a beneficia de stimulentul de inserție, dar la programul de 2 ore și un salariu aproxinativ 600 lei brut, pot beneficia de stimulent? Știu ca pot beneficia dacă sunt la 2 ore, dar nu știu dacă are importanță salariul. Am mai auzit ca dacă ai salariul mic, deducerea este mai mare decât venitul și nu ma încadrez. Pana la urma nu orice venit din salarii e impozabil? Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: angy_neagu , utilizator 23:15, 25 Iulie 2020
Acordarea stimulentului de insertie nu are nicio legatura cu valoarea salariului primit sau cu durata timpului de munca mentionata in c.i.m.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent inserție angy_neagu angy_neagu Bună ziua. Va rog sa îmi răspundeți, dacă revin la munca cu 2 luni mai devreme ptr a beneficia de stimulentul de inserție, dar la programul de 2 ore și ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie comangheorghe comangheorghe Buna ziua, am o angajata care se afla in CCC pana la 2 ani , respective pana pa 10 iulie 2017 cand implineste copilul 2 ani,...... vrea sa revina mai ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe 4 ore EBS EBS Buna ziua, Ieri am semnat un contract pe 4 ore(acum nu stiu daca este de 4 ore sau 2 ore ptr ca nu este specificat in contract,la salariu brut care este ... (vezi toată discuția)