avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident cu victime
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident cu victime

Buna seara, am accidentat pe trecerea de pietoni o persoana bătrână, care dupa 3 zile a fost externata datorita stării de sănătate bună...Era noapte, ploua, eram cu camionul si ulterior s-a demonstrat de către RAR ca nu avea sistemul de iluminat si sistemul de frânare in parametrii legali. Eu aveam o viteza de 69 km/h conform gps... Ce pedeapsa risc?
Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2020
Ștefan Radu Boscor, utilizator
Depinde cate zile de ingrijiri medicale o sa aiba victima trecute in CML, daca are peste 90 de zile, o sa raspundeti penal.
Ati chemat politia la locul accidentului?
Da, am chemat politia la fata locului
Și dacă rămâne doar cu cele 3 zile de îngrijiri medicale?
Nu au legatura zilele de spiltalizare cu zilele de ingrijiri medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier zulu zulu Am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni. Are urmatorul diagnostic : traumatism cranio cerebral minor , grad 0 , prin accident rutier, cu plaga ... (vezi toată discuția)
Controverse cu privire la o solutie de netrimitere in judecata cezarad cezarad Am o nelamurire mare pe care vreau sa o dezbat cu dvs. O speță sună în felul următor: O persoană accidentează în interiorul unei localități o altă ... (vezi toată discuția)
Accident rutier iulianad2 iulianad2 Buna ziua, La inceputul lunii August fiica mea ( pieton fiind ) a fost accidentata pe trecerea de pietoni, soferul depasind pe contrasens tranvaiul in ... (vezi toată discuția)