avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Concediu Bulgaria
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Concediu Bulgaria

Am achiziționat în ianuarie de la o agenție de turism bilete pentru vacanță în Bulgaria,cu începere 24 iulie 2020.Ce putem face în momentul de față deoarece nu am reprogramat încă sperând că putem merge.Se mai poate reprograma sau pierdem banii?
Cel mai recent răspuns: GAGI , utilizator 16:59, 17 Iulie 2020
Vedeti ce scrie in contract legat de acest aspect sau contactati agentia si vedeti ce se poate face in astea cateva zile pana pe 24...
Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achizitionat iarna aceasta bilete de avion printr-o agentie ... OanaC217 OanaC217 Am achizitionat iarna aceasta bilete de avion printr-o agentie de turism pentru perioada august-septembrie. Momentan insa, tara de destinatie nu permite ... (vezi toată discuția)
Vacanta 2020 tomaela tomaela Buna ziua ! Ma numesc Cîra Mihaela Elena . In luna Noiembrie , la targul de turism de la Cluj Napoca am achizitionat o vacanta in Republica Dominicana in ... (vezi toată discuția)
Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)