avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum putem proceda?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum putem proceda?

Buna ziua!
Locuiesc la bloc, pe o strada principala, iar la parterul blocului sunt spații comerciale. Intr-unul dintre spații s-a deschis o sala de jocuri, unde se strâng diverși indivizi, mai mult sau mai putini dubioși. Dat fiind faptul, ca au program NON-stop, se aduna seara pana târziu, fac mizerie, vorbesc urat și tare, pun muzica din mașina, astfel încât s-a cam dus liniștea locatarilor. S-a făcut deja sesizare la Poliție, au venit intr-o seara și i-au amendat, dar cam degeaba. Întrebarea mea este dacă noi, ca locatari, fără sa ni se ceara acordul pentru deschiderea sălii de jocuri, avem totuși vreo cale de a ne recapătă liniștea... Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Eka2015 , utilizator 09:57, 21 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai autoritatile legal sesizate pot dispune verificari,pot dispune anularea autorizatiei de functionare
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie care in baza probeleor/martorilor poate dispune verificari -eventual sanctiuni
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând s-a deschis o sala de jocuri cu program ... Jeasminne Jeasminne Bună ziua. De curând s-a deschis o sala de jocuri cu program non-stop sub apartamentul meu, ceea ce duce la lipsa linistii și gălăgie în mod constant, ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial in scara blocului gipanaul gipanaul De 10 ani, in scara blocului in care locuiesc, la parter s-a deschis un magazin de produse alimentare, inclusiv bauturi alcoolice, care (cel putin) pe timpul ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama prezența nedorită a unor persoane atrase de un cazino de la parterul unui bloc? alexandrustn alexandrustn Bună seara, Am o situație specifică și pe care nu știu cum să o abordez. La parterul blocului în care stau, așa cum se cuvine în ziua de azi, e un ... (vezi toată discuția)