avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua, am o nelamurire privind concediu supraveghere copil pana la 12 ani in perioada de urgenta (cand a vut loc debutul pandemiei Covid-19 in Romania). As dori sa stiu daca acele zile de care am beneficiat cu salar 75% imi influenteaza perioada de concediu de odihna pe anul in curs, si daca "Da" in ce fel? Perioada respectiva intra in vechimea in munca sau nu? Cu multumiri, Laura Dumitriu
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:19, 17 Iulie 2020
Buna ziua
Toata acea perioada este considerata vechime in munca si stagiu de cotizare pt pensie si somaj.
Nr de zile de concediu de odihna nu se va stabili si pt aceasta perioada intrucat nu ati prestat activitate pt angajator, iar aceasta perioada nu face parte dintre exceptiile prevazute de lege, care intra in calculul concediului de odihna.
Mai multe despre concediu de odihna gasiti aici [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie co pentru cim de 4 ore/zi corneliacr corneliacr Buna ziua...suntem o asociatie de proprietari si avem angajata femeie de serviciu cu 4 ore/zi, salariu brut 950 lei. Durata concediului de odihna este de 21 ... (vezi toată discuția)
Calcul perioada concediu medical Dora_1992 Dora_1992 Buna seara, As dori sa stiu ce procentaj se scade din salar pt o perioada de 4 zile de concediu/probleme medicale. M-am angajat acum 3 saptamani, acesta fiind ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime luccia luccia Am o vechime de 20 de ani, la data de 08 august a acestui an. Am depus cerere pentru majorarea procentului de vechime de la 20 la 25% incepind cu data de ... (vezi toată discuția)