avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate implicatii test Covid
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

implicatii test Covid

1.Grecia cere test Covid la intrare...se deconteaza de casa de sanatate avand in vedere ca sunt asigurat?
2.Pot renunta la sejurul contractat cu Christiantour si sa obtin un vaucher , avand invedere costul suplimentar pentru test Covid?
3.Daca testul iese pozitiv firma Christiatour imi restituie costul sejurului?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:51, 18 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va decontează nimeni banii.

Celelalte probleme depind de clauzele contractuale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testarea covid-19 obligatorie pe banii angajatului Alexandru Daniel Galea Alexandru Daniel Galea Testarea COVID-19 obligatorie. Buna ziua, Alexandru din Timisoara va solcita raspunsul la o intrebare. Este legala testarea obligatorie COVID-19 solicitata ... (vezi toată discuția)
Asigurare complexa in strainatat calatorie maria1956 maria1956 Buna seara ,sunt in urmatoara situatie;pe data de 08.08.2017 am ajuns in Grecia. pe data de .9.08.2017 in jurul orei 15 am fost sunat din tara deoarece mama a ... (vezi toată discuția)
Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)