Nu apreciez faptul ca ma iei la misto, in fine asta nu conteaza. Nu am spus ca eu cred ca este ,,clan mafiot,, si nu cred ca am lasat asta de inteles. Cand am ajuns la locatia respectiva am vazut ce si cum si oamenii de acolo nu imi inspirau incredere, nu am spus ca sunt ,,infractori,, . Desigur ca am si eu o parte de vina , cel mai probabil am lasat de inteles ca am intentia de a ma angaja si am dat si o poza cu buletinul meu, dar atata timp cat nu am semnat nimic , nu poate sa ma oblige sa muncesc . Cand am spus ,,acele persoane sa nu umble cu mismasuri,, m-am referit la faptul ca , citez ,,De mentionat este ca eu nu am vorbit cu patronul , ci cu un baiat care nu stiu exact daca era un angajat sau era o persoana ce facea legatura dintre patron si cel ce doreste sa munceasca acolo. Numarul de pe site-ul unde am gasit acest loc de munca nu este al firmei/spalatoriei , nici macar al patronului, ci al acestui individ pe care l-am mentionat mai sus." .De asta am si spus ca pare dubioasa treaba. Spalatoria este una de cartier , pare o afacere abia inceputa , echipament aproape de loc. Nu pare o spalatorie serioasa. Acum desigur, nu ma asteptam la cine stie ce spalatorie de lux dar nici chiar asa , si din imaginile de pe anunt nu prea poti sa vezi mare lucru .
e o spalatorie la naiba si tu esti un copil, mic si naiv si fricos
Poti spune ca sunt un ,,copil,, , abia am terminat liceul , naiv ? nu stiu daca am lasat impresia ca as fi naiv . fricos? nu neaparat, nu imi este frica de nimeni , insa atata timp cat am facut prostia sa le dau poza cu buletinul..... eu zic ca acea chestie constituie un motiv de ingrijorare, desigur asta in cel mai rau caz. Eu am sa anunt ca renunt la a vrea sa ocup acel loc de munca. Multumesc pentru raspunsuri!