Buna seara.Va rog sa ma ajutați cu o problema: în 2009 am pierdut un proces legat de un teren intravilan , sat Luna de jos, Jud.Cluj,1500 mp deoarece persoan care a castigat terenul pretindea, printr-o hârtie semnata de tatăl meu, cu martori, ca a cumpărat acel teren. In urma cu 2 zile, am fost la primaria Dăbâca, de unde aparține satul si am fost anunțată ca am de plătit impozit pe acel teren din urma cu 11 ani pană azi.Astăzi am fost la Gherla ,, carte funciara unde am aflat ca terenul nu este intabulat de pe bunicii mei. Țin sa menționez ca am titlu de proprietate pe acerl teren si succesiunea făcută în 2008 de pe tatăl meu. Va rog sa îmi spuneți daca eu am rămas proprietara si trebuie sa plătesc impozitul sau sentință data de judecătorie îi atribuie terenul automat persoanei cu care am avut procesul, chiar daca nu a intabulat terenul in acesti 11 ani si ce ar trebui sa fac. Va multumesc.
Buna seara,
Mergeti la judecatoria unde v-ati judecat si solicitti sa primiti o sentinta legalizata cu care dovediti ca nu mai sunteti proprietar pe teren.
Daca nu va descurcati rugati un avocat sa va ajute.