avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit pe 11 ani pentru teren pierdut prin proces în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit pe 11 ani pentru teren pierdut prin proces în 2009

Buna seara.Va rog sa ma ajutați cu o problema: în 2009 am pierdut un proces legat de un teren intravilan , sat Luna de jos, Jud.Cluj,1500 mp deoarece persoan care a castigat terenul pretindea, printr-o hârtie semnata de tatăl meu, cu martori, ca a cumpărat acel teren. In urma cu 2 zile, am fost la primaria Dăbâca, de unde aparține satul si am fost anunțată ca am de plătit impozit pe acel teren din urma cu 11 ani pană azi.Astăzi am fost la Gherla ,, carte funciara unde am aflat ca terenul nu este intabulat de pe bunicii mei. Țin sa menționez ca am titlu de proprietate pe acerl teren si succesiunea făcută în 2008 de pe tatăl meu. Va rog sa îmi spuneți daca eu am rămas proprietara si trebuie sa plătesc impozitul sau sentință data de judecătorie îi atribuie terenul automat persoanei cu care am avut procesul, chiar daca nu a intabulat terenul in acesti 11 ani si ce ar trebui sa fac. Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: csikimonica , utilizator 08:19, 21 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Mergeti la judecatoria unde v-ati judecat si solicitti sa primiti o sentinta legalizata cu care dovediti ca nu mai sunteti proprietar pe teren.
Daca nu va descurcati rugati un avocat sa va ajute.
Si cu aceasta sentinta mergeti la primaria ce a trimis somatia si aratati ca nu mai sunteti proprietara terenului.
Va mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si intabulare teren direct pe noul proprietar dragosm90 dragosm90 Buna seara, Deranjez si eu cu niste intrebari si eventual caut un avocat/notar dispus sa ma ajute cu demersurile in vederea intabularii unui teren ... (vezi toată discuția)
Drept de despagubire pentru teren preluat abuziv de catre stat culincu culincu Cu sase luni in urma am cumparat o casa cu teren in Gherla, jud.Cluj. Actele de intabulare au fost incheiete pe baza unui extras de carte funciara, fara a ... (vezi toată discuția)
Biroul agricol ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am facut cerere la biroul agricol (am mai facut cereri la biroul agricol dar nu am gasit nimic,caci cineva ... (vezi toată discuția)