avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte inregistrate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte inregistrate

Aș dori să știu unde pot găsi declarațiile oficiale semnate de bunicul meu defunct in timpul vieții și cum pot intra in posesia lor? Cum pot verifica daca acesta a semnat un testament? Dar actele in care se menționează numele meu, semnate pe teritoriul României de persoane fizice? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:07, 21 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca este vorba de acte notariale atunci va puteti adresa camerei notarilor publici!
Nu exista o evidență la nivel național a tuturor actelor in care va este menționat numele.
Exista evidențe, dar sunt in funcție de tipul actului și de instituția emitenta.
Însă dvs ar trebui sa stiti in primul rand ce acte ati încheiat/semnat, astfel încât să vă adresați direct institutiei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune sonya_67 sonya_67 Aş dori un sfat în legatură cu următorul caz: un prieten în vârstă de 55 de ani locuieşte în casa ce a aparţinut bunicilor din partea mamei. În urma ... (vezi toată discuția)
Cautare testament ContSters157744 ContSters157744 Cum pot afla daca s-a facut un testament? (vezi toată discuția)
Dovada nerevocare testament Catala Catala Buna ziua, Doresc sa aflu cum se poate obtine dovada de nerevocare a unui testament de la Camera Notarilor Publici, ce acte sunt necesare si ce calitate ... (vezi toată discuția)