Am grija de un batran care nu are rude iar dansul imi lasa mie casa prin testament. Problema este ca domnul este la tara langa localitatea in care traiesc eu iar de putin timp a facut in AVC si trebuie sa fiu prezenta zilnic acolo sa am grija deoarece necesita mai multa atentie insa nu imi permite jobul.
Daca il duc la un azil de batrani fara voia dansului, pt ca nu vrea, poate sa atace cineva testamentul si sa nu mai primesc casa?
Multumesc din suflet pentru ajutorul acordat
vlsdan
Utilizator 3din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Când ați convenit cu bătrânul sa"aveți grija" de el, un accident vascular cerebral nu întra în discuție? Ce înseamnă "sa am grijă de el"? Eu cred ca sărmanul bătrân s-a gândit ca veți avea grijă personal de el până în ultima clipă a vieții lui. Dacă vreți casa, atunci depuneți efortul necesar, nu căutați alternative de eludare a contractului!
flori2009
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Cața dreptate aveți.... Ți-ai luat un angajament iar după ce îți vezi sacii în caruta, te debaraseze de acel om ca de un gunoi. Trist dar viata îți va plăti cu aceiași moneda.
DinuX
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu judecati, ca nu stiti situatia. A avea grija de cineva inseamna si sa-i asiguri toate ingrijirile de care are nevoie, si da, poate fi chiar si internarea la un azil daca nu se poate altfel... Azilul nu este lagar de exterminare. Sunt curios totusi cum poate sa-l duca la azil fara acordul lui...
Aveți dreptate, dar nu cred că bătrânul s-a gândit la azil! Dacă dorea asta, nimic nu-l retinea să o facă, însă el e clar că și-a dorit pe cineva lângă el până la capăt. De aceea a și făcut contractul în speță! Cazurile sunt clasice deja!
Testament anulare
LIVIU2009
Ma numesc LIVIU sunt din BACAU si revin pe forum cu o intrebare in legatura cu un testament, problema ce am ridicato si la inceputul anului.
Am un prieten de ... (vezi toată discuția)