avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cai de atac : am avut un proces civil, care a ajuns la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cai de atac : am avut un proces civil, care a ajuns la apel. ...

cai de atac : am avut un proces civil, care a ajuns la apel. Acolo, in hotarare scrie ca se respinge apelul ca nefondat si solutia este DEFINITIVA. Am dreptul sau nu la recurs? De ce nu scrie ca hotararea poate fi atacata cu recurs? Este o actiune in raspundere delictuala civila.
Am facut cerere la CEDO pe art.14 si mi-a fost respinsa ca inadmisibila cu motivul ca nu am epuizat toate caile de atac.
Nu stiu ce sa mai cred. Eu am vazut definitiva, nu am mai bagat recurs. Acum s-a depasit cu mult termenul de recurs.

Art. 425. CPC
(3) În partea finală a dispozitivului se vor arăta dacă hotărârea este executorie, este supusă unei căi de atac ori este definitivă, data pronunțării ei, mențiunea că s-a pronunțat în ședință publică sau într-o altă modalitate prevăzută de lege, precum și semnăturile membrilor completului de judecată. Când hotărârea este supusă apelului sau recursului se va arăta și instanța la care se depune cererea pentru exercitarea căii de atac.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2020
carlitosbest, utilizator
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 09:01, 23 Iulie 2020
stie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Hotararile definitive admise de cedo. _Alin_ _Alin_ Doresc sa inteleg mai bine despre care hotarari / decizii definitive date de instantele din Romania pot fi admise de catre CEDO, pentru ca citind prin ... (vezi toată discuția)