avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... procedura sedinta instanta
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

procedura sedinta instanta

Care este temeiul legal ,in care se desfasoara sedinta de judecata,in materie de conflicte munca (civil).Exceptiile se dezbat,inaintea admisibilitatii probelor? sau pot fi invocate pe parcurs?Exceptiile de nulitate absoluta pot fi invocate diferit de cele de nulitate relativa,in conflicte de munca? daca a avut loc sedinta de admisibilitate a probelor, ulterior, mai pot fi invocate exceptii de nulitate absoluta a unei decizii de sanctionare?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2020
romanul11, utilizator
Cel mai recent răspuns: romanul11 , utilizator 17:23, 22 Iulie 2020
Buna ziua!
Excepțiile privind nulitatea absolute pot fi invocate în orice stare a procesului.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen invocare - motive nul abs dumitru2000 dumitru2000 - am trecut de prima zi de infatisare cf art. 134 cpc. 1. Mai este posibil sa invocam acum motive de nulitate abs a deciziei de concediere, motive care ... (vezi toată discuția)
Invocarea necompetentei materiale in apel Liliana Gavril Liliana Gavril Buna seara! Va supun atentiei urmatoarea speta: Am initiat o actiune la Judecatorie - constatarea nulitatii absolute a unei declaratii de neacceptare a ... (vezi toată discuția)
Decizie de sanctionare disciplinara cu avertisment scris Nicoleta Maria Nicoleta Maria Sunt angajata unei companii nationale si mi s-a facut raport de sanctionare cu avertisment scris. As dori sa intreb daca in urma cercetarii disciplinare la ... (vezi toată discuția)