avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care e suprafața utilă a garajului? În actul meu de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care e suprafața utilă a garajului? În actul meu de vânzare-cumpărare ...

Care e suprafața utilă a garajului? În actul meu de vânzare-cumpărare nu e specificată; prin deducție consider că e zero.
Din ceea ce am citit pe net, părerile sunt împărțite; mă interesează cum e legal. Conf. legii 196/2018, suprafața utilă se calculează numai pentru apartamente nu și pentru anexe, cum ar fi boxele și garajele, pe care unii le consideră spații cu altă destinație decât accea de locuință. Vă rog să-mi spuneți în ce act normativ se specifică dacă garajul e anexă a apartamentului și nu spațiu cu altă destinație decât aceea de locuință.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: oveco , utilizator 10:15, 23 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
un garaj nu este un imobil cu destinatie locuinta, prin urmare nu se calculeaza suprafata utila. suprafata utila este un indicator al gradului de confort al imobilului
Vă mulțumesc; așa intuisem și eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se stabilește cota parte indiviza (cpi) în cadrul condominiului ... Iulina2 Iulina2 Cum se stabilește cota parte indiviza (cpi) în cadrul condominiului unde proprietarii detin în proprietate individuală/exclusivă: apartamente, boxe, ... (vezi toată discuția)
Cota % - calcul Almaris Almaris Conform legii, cota % se calculeaza insumand suprafetele utile ale apartamentelor sau spatiilor cu alta destinatie. Ce se intelege prin spatiu cu alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin si eu cu doua intrebari dupa ce va prezint cazul ... corina75 corina75 Buna ziua, Vin si eu cu doua intrebari dupa ce va prezint cazul : - cartier rezidential langa Bucuresti , proprietarii au in acte apartament , boxe , loc ... (vezi toată discuția)