avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare uzufruct viager Buna ziua, in temeiul art. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare uzufruct viager Buna ziua, in temeiul art. 746 alin. 1 litera d) din Noul Cod ...

Buna ziua,
in temeiul art. 746 alin. 1 litera d) din Noul Cod Civil se renunta la uzufruct viager sau exista ceva mai actual?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:29, 23 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, in temeiul art mentionat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua parintii mei mi -au vandut in timpul vietii casa, cu ... CatalinaMiruna CatalinaMiruna Buna ziua Parintii mei mi -au vandut in timpul vietii casa, cu obligatia de intretinere pana la decesul lor ei rezervandu-si dreptul de uzufruct. Redau mai ... (vezi toată discuția)
Anulare uzufruct camelia6217 camelia6217 Am dat in uzufruct viager mamei mele apartamentul cumparat de mine.Cum pot sa sting uzufructul? (vezi toată discuția)
Uzufruct viager asupra unei construcții ulterior demolate. cum pot construi pe terenul acum liber dacă uzufructuarul este considerat fără discernământ? prodigy46 prodigy46 Acum 9 ani am facut un contract vanzare cumparare cu un batranel,o ruda mai indepartata, a unei curti avand amplasata si o casa veche, cu drept de uzufruct ... (vezi toată discuția)