avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna tata e mort de 20 de ani,eu sunt casatorita stau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna tata e mort de 20 de ani,eu sunt casatorita stau cu mama ...

Buna tata e mort de 20 de ani,eu sunt casatorita stau cu mama in casa parinteasca,mai am doi frati pe care i-am platit partea din casa si pamant cu act facut la notar,eu cum procedezmai departe cu mama ca sa trec casa pe mine si pe sotul meu?
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 12:58, 23 Iulie 2020
Buna ziua,
Cumparati de la dansa partea de proprietate ce o detine.
Discutati cu un notar.
Puteti face un contract de vanzare cumparare pe cota detinuta de mama dvs sau un contract de vanzare cu clauza de intretinere, la un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mama divortata de 25 de ani vrea sa imparta celor doi fii ... anonim_71 anonim_71 Caz.O mama divortata de 25 de ani,in varsta de 70 ani,tatal decedat in 2011, vrea sa imparta celor doi fii mostenitori,majori,o curte de 1200 mp la tara, pe ... (vezi toată discuția)
Contract uzufruct viager pentru un fiu radutech radutech Buna ziua, Parintii mei au un apartamaent in proprietate. Mama mea doreste sa imi lase mie jumatatea ei din apartament din timpul vietii. Mentionez ca am un ... (vezi toată discuția)
Am act vanzare cumparare teren si casa de la mama ContSters119694 ContSters119694 mama in urma succesiunii tatal meu e mort a dobandit intreg terenul si casa mai putin o pate a unuia dintr fratii mei care n-a vrut sa i-o cedeze si eu l-am ... (vezi toată discuția)