avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am o intrebare il legatura cu chiria am pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am o intrebare il legatura cu chiria am pe cine sta ...

Buna ziua am o intrebare il legatura cu chiria am pe cine sta in chirie si nu are contrac cu proprietarul si chiriasu nu a platit pe 2 luni facturile ,dar este o problema mai mare ca chiriasu are 3 copii mici si acum proprietarul din cauza ca nu a platit facturile pe cele 2 luni vrea sa il dea afara cu 3 copii . Ce ar putea facr in acest caz chirasu ?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa isi plateasca chiria,nu este o locuinta socială unde sa fie ținut pt ca are 3 copii.Daca nu pleacă de bună voie în 1-2 luni proprietarul va obține o hotărâre judecătorească pt evacuare.Pt problemele financiare cu care se confruntă poate sa ceara ajutor social,locuinta socială etc.
Chiria o are platita doar facturile sunt in urma cu 2 luni .Si eu nu au nici un fel de contract nici incheiat de mana .

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sa isi plateasca chiria,nu este o locuinta socială unde sa fie ținut pt ca are 3 copii.Daca nu pleacă de bună voie în 1-2 luni proprietarul va obține o hotărâre judecătorească pt evacuare.Pt problemele financiare cu care se confruntă poate sa ceara ajutor social,locuinta socială etc.

Pentru acele facturi este posibil sa fie execuatat silit ( daca nu o sa le plateasca de bunavoie) proprietarul, asa ca si aceelea trebuiesc platite... ( nu-ti ofera nimeni electricitate, apa rece/calda, internet... moka).
Daca au sau nu contract conteaza mai putin ,sunt simpli tolerati care pot sa fie evacuati.Sa încerce să discute amiabil cu proprietarul daca au chiria plătită pt restul sumelor poate-i pasuieste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pentru plata utilitatilor ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce fel de contract trebuie incheiat, pentru refacturarea cheltuielilor cu utilitatile, avand in vedere urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Cum as putea recupera banii si bunurile? AlparT AlparT Cum as putea recupera bunurile si mai ales banii cu care sunt datornici 4 persoane prin neachitarea facturilor electrica,internet,e-on si consum.Aceste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea prroblema: fiica mea locuieste ... Proca Amedeo Proca Amedeo Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea prroblema: fiica mea locuieste de cateva luni impreuna cu prietenul ei in apartamentul meu, propietete personala. In ... (vezi toată discuția)