Buna ziua.Vreau sa intreb urmatorul lucru :facturile trebuiesc trecute pe numele intrtinatorului in cazul unui contract de intretinere cu uzufruct viager?multumesc din suflet
Facturile vor fi platite pe numele aceleia dintre partile din contract , care figureaza pe ele. Insa oricum ar fi, este bine ca si intretinatorul , in cazul in care plateste sau isi aduce contribuitia la plata facturilor, sa poata dovedi acest lucru, in caz de litigiu. In vederea acestui lucru este bine sa se semneze lunar o hartie in care sa se consemneze ca intretinatorul a achitat facturile ( daca a facut-o) , act care sa fie atestat de semnatura partilor.
E bine daca atunci cand achit facturile de gaz curent rog pe cel care mi face chitanta sa mi treaca pe spatele chitantei achitat de x-ulescu pentru x-ulescu?multumesc mult
Mentionez ca facturile sunt pe numele intretinutului pentru ca nu vreau sa creada ca ma pun stapana pe casa .Eu ii asigur tot pentru a avea o batranete linistita si lipsita de griji.Vreau sa stiu daca e bine cum fac ca rog pe cel care mi face chitanta sa treaca pe spate achitat de x-ulescu pentru x-ulescu.multumesc din suflet.
Consider ca este foarte intelept din partea dvs. sa procedatii n acest fel. Aceste mentiuniva pot fi de mare folos in caz ca se ivi , vreodata , un litigiu intre dvs. si cel intretinut. Sa procedati la fel si in continuare, in fond , nu este nicio complicatie.