avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Operație contracost neasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Operație contracost neasigurat

Bună ziua dacă mama mea nu este asigurata se poate opera într-un spital contracost? Ar ajunge mult o operație? Va mulțumesc frumos
Ultima modificare: Duminică, 26 Iulie 2020
Cristina Bandrabur, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:52, 26 Iulie 2020
da, se poate. cat costa, rugati spitalul sa evalueze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont individual la cas pentru operatie realizata la spital privat si achitata integral codrutn codrutn Mama mea a fost internata si operata de carcinomatoza peritoneala (debulking si procedura HIPEC) la Spitalul Sf. Constantin din Brasov. Interventia a avut un ... (vezi toată discuția)
Cardul european ramo05ab ramo05ab Buna ziua, Poate ma puteti ajuta cu o informatie. Am citi foarte mult despre cardul european pe net dar tot nu sunt convinsa de ce se poate acoperi in ... (vezi toată discuția)
Procură / împuternicire într-o situație specială elenagabi elenagabi Bună ziua, Vă adresez rugămintea să-mi spuneți ce cale legală am pentru a împuternici o persoană (partenerul meu) ca, în caz de forță majoră, să ... (vezi toată discuția)