avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare permis

Buna ziua ma ajuta cineva si pe mine. Care este procesul de as recupera permisul, sotul. In urma cu 3 luni a facut un accident într-o parcare cu pagube materiale si isa intocmit o dovada sa nu mai are voie sa conduca, find baut cu 0,73 alcool cu echilotestul si 1,43 in sange. Ne fiind in trafic ci doar in parcare unde trebuia doar sa mute masina fiind pe locul alcuiva, ci din nefericire a zgariat 2 masiniii paguba fiind dor de 2000 ron Dar unul din pagibitiii fiind si el baut a vrut cu orce pret sa sune la 112. Bun pana aici sper sa fiu inteleasa dar de 2 luni nu stim nimic, ce este de asteptat ??????
Om multumim, vedem ca nu stim ce sa mai credem ca de la politie nisa spus ca nu putem face nimic, pana nu vor anunta un procuror daca ne trimite sau nuu.
Si apoi putem loa avocat

Liviu Voinea a scris:

La " 1,43 in sange" cum ati spus,si cu accident...
Luati-va un avocat repede,caci permisul va fi anulat.

Floricica eu a scris:

Multumesc. Penal ni sa spus de la politia ca nui cazul, dar cine si cum ne instiinteaza daca am fost trimisi in judecata, dupa cat timp ca a trecut 2 luni de la recoltarea sangelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan zizou zizou Buna ziua la data de 19.12.2019 am fost prins baut la volan iar la proba cu aparatul etilotest a iesit 0,73 alcool pur in aer iar la probele de sânge au iesit ... (vezi toată discuția)
Alcool edyandrei edyandrei buna ziua in data de 13 01 2016 m-am acrosat usor de un automobil marca logan. problema este ca consmasem alcool. la venirea politiei au constatat accidentul ... (vezi toată discuția)
Am fost prins baut la volan cu intentia de a parca masina la ... Fataldmg Fataldmg Am fost prins baut la volan cu intentia de a parca masina la 20m distanta de locul de unde era parcata inainte. La aparatul etilotest a iesit 0.41, la sange ... (vezi toată discuția)