avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Refacere acte la pierderea buletinului și a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Refacere acte la pierderea buletinului și a certificatului de naștere

Dacă ti ai pierdut toate actele in original si ca să ți iei certificatul ai nevoie de buletin si vice versa...
Si la provizoiru iti trebuie o dovada, atunci cum naiba iti faci un act daca ai nevoie de un alt act?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 08:31, 4 August 2020
se incepe cu carte provizorie.. nu mai aveti nimic cu care sa dovediti cine sunteti ?
Prezentați oricare dintre documentele pe care le dețineți pentru a face dovada numelui, stării civile, cetățeniei române sau a adresei de domiciliu.
O diploma de studii cu poza, permis de conducere, carnet de serviciu, legitimatie de serviciu, orice cu poza. Chiar le-ati pierdut pe toate la pachet?
Am decât de la absolvirea liceului,e bună?
e buna orice cu poza de data recenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cip calindan2013 calindan2013 Buna ziua, Locuiesc in Cluj-Napoca si am nevoie sa imi fac o carte de identitate provizorie, deoarece nu detin actele necesare pt imobilul in care locuiesc. ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut AdrianG1954 AdrianG1954 Daca mi-am pierdut buletinul, si am alta resedinta decat cea din bulatin ( flotant ) pot sa-mi fac bulatinul la politia din localitaea de resedinta sau trebuie ... (vezi toată discuția)