avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Carantină asistentă la azil, însărcinată
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Carantină asistentă la azil, însărcinată

Buna ziua, sunt insarcinata am 19sapt suntem in plina pandemie si nu vrea nimeni sami dea risc maternal sau sa ma indrume ce am de facut. De la medicina muncii ma trimite la ginecolog , ginecologul se face ca nu stie despee ce este vorba si ma trimite inapoi la medicina muncii. Ce as putea face in conditiile in care lucrez intrun azil ca asistent si trebuie sa stau carantinata la locul de munca ???
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:42, 28 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul de risc maternal se emite de catre medicul specialist ginecolog sau de catre medicul de familie, iar medicul specialist de medicina muncii doar avizeaza concediul.
Concediul de risc maternal se emite in conditiile in care medicul specialist considera ca pot fi probleme pentru fat sau pentru mama, in functie de starea de sanatate a celor doi, programul de lucru al mamei, etc.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia mea, ... Geox3 Geox3 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia mea, sunt insarcinata in 14 saptamani, medicul mi a dat concediu medical, deoarece nu ma simt deloc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua... cum se procedeaza cu scrisoarea medicala pentru ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua... Cum se procedeaza xi scrisoarea medicala pentru a intra in risc? Se trimite la resurse umane pentru medicina muncii de care aparține firma, ... (vezi toată discuția)