avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! Sunt insarcinata in17saptamani si medicul ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! Sunt insarcinata in17saptamani si medicul ginecolog a recomandat concediu de risc maternal.In cat timp trebuie sa primesc raspuns de la dr. de medicina a muncii daca se aproba sau nu concediul.Multumesc!

Raspuns de la medicina muncii
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:50, 16 Iunie 2021
Medicul de medicina muncii nu emite concediu de risc maternal. Acesta doar avizeaza concediul de risc maternal emis de catre medicul specialist ginecolog sau de catre nedicul de familie.
Medicul specialist ginecolog nu face recomandari, acesta emite concediul de risc maternal atunci cand constata ca exista unrisc pentru mama si/ sau pentru fat.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia mea, ... Geox3 Geox3 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia mea, sunt insarcinata in 14 saptamani, medicul mi a dat concediu medical, deoarece nu ma simt deloc ... (vezi toată discuția)
Carantină asistentă la azil, însărcinată Oana gabri3la Oana gabri3la Buna ziua, sunt insarcinata am 19sapt suntem in plina pandemie si nu vrea nimeni sami dea risc maternal sau sa ma indrume ce am de facut. De la medicina muncii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotia este insarcinata in 5 luni jumatate. din cauza ... Costi111 Costi111 Buna ziua, Sotia este insarcinata in 5 luni jumatate. Din cauza unor probleme a primit de la medicul specialist (ginecolog) scrisoare medicala cu ... (vezi toată discuția)