avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere retroactiv pentru major de 36 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere retroactiv pentru major de 36 de ani

Buna ziua. Fratele meu in varsta de 36 de ani, mama noastra si tatal lui au divortat. El avea varsta de 3 ani. In hotărârea judecatoreasca trebuia sa ii dea pensia alimentara. Aceasta pensie nu a fost data. Acum la varsta de 36 de ani, poate consulta un avocat sa il poată da in judecata? Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:47, 29 Iulie 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ce să-l dea în judecată acum la vârsta de 36 de ani`?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va referiti la pensie, nu o poate recupera, il da in judecata sau apeleaza la executor, degeaba.
Este tardiv să ceară acum pensia de întreținere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara alynutza_lolita alynutza_lolita ma numesc Alina am 20 de ani si sunt curioasa de un lucru la varsta de 15 ani jumate tatal meu nu mia mai platit pensia alimentara ma tot amanat spunanumi ca ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Chrysk2 Chrysk2 Buna ziua, Numele meu e Boros Denisa , sunt din Cluj-Napoca si am varsta de 18 ani. Parintii mei sunt divortati de 5 ani, iar eu am ramas cu tatal meu. De ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara edymanuel2000 edymanuel2000 Mama mea a divortat de talam meu in anul ”98 iar eu cu cei 2 frati ai mei am ramas la ea iar tatal meu sa plateasca pensia alimentara in val de 5 lei ... (vezi toată discuția)