avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Staționare mașină în parcarea nerestricționată a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Staționare mașină în parcarea nerestricționată a unei bănci

Buna ziua,

Ma lovesc de urmatoarea problema: in spatele blocului am o parcare a unei banci, dar care nu este restrictionata prin bariera sau marcata ca fiind doar pentru clientii/angajatii acesteia. Presupun ca nefiind amplasata o bariera sau un semn, consider ca pot stationa aici masina, chiar daca nu sunt un client/angajat, considerandu-se domeniu public.

Exista vreo posibilitate sa primesc amenda sau sa fie ridicata masina din aceasta parcare, tinand cont ca nu este restrictionat accesul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:53, 28 Iulie 2020
daca nu e ingradita, nu are bariera, nu exista semn de atentionare sau limitare, puteti parca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare privata - acces marshanna marshanna Buna ziua, Este vorba despre o cladire cu peste 200 de apartamente, care are in dotare o parcare privata de vreo suta de locuri. Acest spatiu - parcarea este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dezvoltatorul blocului a montat o bariera la intrare ... Ceapraz Ceapraz Buna ziua. Dezvoltatorul blocului a montat o bariera la intrare in curtea blocului. Cei care nu au locuri de parcare nu au primit telecomanda de la bariera. Va ... (vezi toată discuția)
Blocare autoturism parcat pe proprietate privata gabi_ceausescu gabi_ceausescu As dori sa stiu daca este legal sa blochez un autoturism care a parcat pe un loc de parcare (proprietate privata, a fost cumparat si detin contract de vanzare ... (vezi toată discuția)