avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer de pe post cu cim perioada nedeterminata pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer de pe post cu cim perioada nedeterminata pe post cu cim perioada determinata

Buna ziua.Am fost transferata de pe un post unde aveam contract pe perioada nedeterminata pe un post cu contract perioada determinata pe 24 luni in cadrul aceluiasi angajator.Ce se intampla in cazul in care raman insarcinata si raman in crestere copil timp de 2 ani?La intoarcere revin pe postul unde am avut contract nedeterminat sau raman fara angajator?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 29 Iulie 2020
Transferul nu este posibil in cadrul aceluiasi angajator ... in speta ,fie este vorba despre o "delegare de atributii", fie este vorba de modificarea c.i.m. , fie ste vorba despre operatiunile : incetare vechi c.i.m. - incheiere c.i.m. nou.

Reveniti cu date cat mai exacte despre situatia dvs ...
Va multumesc mult pentru raspuns.Sa presupunem ca se incheie un contract si incepe altul pe perioada determinata de 24 luni ,in acest caz ce se intampla?
In acest caz, pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului nu are relevanţă plata contribuţiilor de asigurări sociale, singura modalitate de a beneficia de aceasta este realizarea de venituri din salarii și asimilate salariilor, venituri din activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, supuse impozitului pe venit, in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului timp de 12 luni, aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.

Daca c.i.m. este pe durata determinata, atunci la revenirea din CCC :
- fie reveniti pe post daca durata c.i.m. nu a expirat ;

- fie c.i.m. inceteaza de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat, daca perioada expira inainte de data revenirii din CCC.
Buna ziua.Am revenit cu detaliile corecte.Mi s-a spus ca nu se va incheia cim actual pe perioada nedeterminata, ci doar se va modifica functia pe perioada determinata, urmand ca in cazul unei perioade cic sa revin la functia initiala.Este corect, da?Multumesc!
Nu are cum sa opereze in REVISAl, modificarea functiei pe durata determinata ... este problema dvs si a angajatorului cum se va incheia acel act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea functiei pentru o perioada determinata stoicamir stoicamir Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie delicata si as avea nevoie de sprijinul dvs. Situatia este urmatoarea: In martie 2012: s-a incheiat contract de munca ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - contractul pe perioada determinata _tania. _tania. Buna ziua! As avea nevoie de un raspuns de la o persoana care cunoaste foarte bine legea. In august 2010 am revenit din concediul pentru cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Nastere in perioada de lucru determinata sweety1984 sweety1984 Buna, Acuma sunt in concediu crestere copil ,nu as dori sa merg inapoi la vechiul loc de munca,Dar noul loc de munca ár fii pe perioada determinata....In ... (vezi toată discuția)