Bună seara,Vă rog foarte mult să mă ajutati cu un raspuns...In urma unui proces de partaj trebuie sa-i dau fostei soții o sultă(ieri am avut proces și aștept pronunțarea,din aceasta cauză nu știu încă dacă o să se stabileasca un termen pt achitarea ei)...stiu că se achită in fața unui notar(e puțin sub 50 000),dar la varianta asta ea nefiind in tară nu vrea să facă procură pt cineva,am văzut că ar mai fi o varianta cu executorul dar ar trebui tot eu sa platesc o multime de acte si onorarii...ea merge pe varianta sa-i depun intr-un cont pe care il are in România,nici macar nu stiu daca e pe numele ei...si dacă aș proceda așa sigur ea nu ar mai recunoaste primirea banilor iar eu nu as mai putea-o scoate din indiviziune la cadastru deoarece nu se ia in consideratie viramentul bancar ci doar declaratia notariala....Va rog din suflet sa-mi spuneti cum aș putea proceda in cazul asta???mulțumesc
Bună seara,mulțumesc pentru răspuns dar știu sigur că ea nu ar merge să dea declaratie,după ce îsi primește banii in cont,de asta am întrebat cum pot proceda altfel ca să fie ceva valabil pentru intabulare....
Incasare sulta
amcteam
1)Sulta se primeste la notar? in cazul iesirii din indiviziune si ramanerea proprietatii la unul din mostenitori.
2)Ce act se intocmeste la plata-incasarea ... (vezi toată discuția)