Bună seara. Am divorțat la notar pe 6 februarie și este stipulat acolo custodie comuna cu domiciliu la mama, participare la bună creștere a fetei și pensie alimentara reprezentând 25 la suta din venit net lunar. Menționez ca eu su t militar și din ce știu nu se ia în calcul la venit, norma de hrana și echipament. De atunci eu i-am propus sa-i virez 25 % dar a refuzat zicând ca vreau sa o păcălesc la bani. Fără sa ma consult cu un avocat, după o discuție cu un coleg de munca, mi-a zis sa virez în cont banii cum trebuie și dacă nu-i convine asa, sa ne judecam după. Pana acum i-am virat 4200 RON fiind la zi dar am primit citație sa plătesc din iunie, pe lângă asta și 1200 RON la executor. Cum sa plătesc tot eu executorul când am fost de treaba și i-am dat totul cum trebuie. Pe lângă asta, copilul îmi vorbește urat și cu o nesimțire la telefon, cică o să-și schimbe numele și alte chestii care pur și simplu nu sunt de mintea unui copil. Are 9 ani jumătate. Menționez ca sunt episoade ale copilului, de atunci ieșind împreună fără probleme și chiar ma strângea în brate. Sunt foarte frustrat și nu înțeleg de ce se comporta acum. Este posibil sa fie îndoctrinat? Ce șanse am sa ma judec pentru pensie în natura, sa simtă și fata ca, contribui la creșterea ei? Nici nu știe ca maicasa a primit banii de pensie. Mulțumesc anticipat
Daca ati platit din februarie, de cand ati divortat si ati platiti cat trebuie, cat v-ati inteles adica, faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati aflat de executare.
Solicitati sprijin la dgaspc pentru monitorizarea programului de vizita.
de ce nu v-ati inteles cu mama pt plata in natura ? acuma e mai greu de schimbat.
ati vorbit cu mama despre ce zice copilul ?