avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am trezit ca am o poprire pe cont, fara nici o ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am trezit ca am o poprire pe cont, fara nici o instiintare

Buna seara
M-am trezit ca am o poprire pe cont, fara nici o instiintare in prealabil. Am mers la banca si nu imi poate da prea multe detalii. Am primit ca si informații numele biroului, adresa acestuia, suma poprita si ca este o Poprire asigurătorie potrivit OUG 53/2020. Nu am nici cea mai vaga idee de unde ar putea fi aceasta poprire. Ma poate ajuta cineva cu ce reprezinta aceasta OUG?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:03, 29 Iulie 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita lumi2nic lumi2nic Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti daca ai primit proprire pe un cont de salariu si in acea instiintare scrie suma integrala, iar la banca mi-a spus ca suma ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu michella73 michella73 Buna ziua, in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pentru amenzi 'neplatite' luc80 luc80 Salut, Am primit zilele trecute un email de la banca cum ca mi s-a pus poprire pe cont pentru niste amenzi de circulatie neplatie catre primaria Botosani. ... (vezi toată discuția)