avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Martor in proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Martor in proces

Am fost citata ca martor intr-un proces de incredintare a unui minor catre tata. Este vorba despre o fetita de 8 ani pe care eu o meditez. Tatal se pare ca a intentat un proces prin care doreste sa obtina fetita, pe motiv ca mama nu s-ar ocupa de ea. La ultima meditatie s-a intamplat ca fetitei sa-i fie rau, a chiar vomat si din acest motiv m-a citat pe mine ca martor sa sustin acestea. In primul rand as vrea sa stiu daca sunt OBLIGATA sa ma prezint (nu ma simt confortabil sa jur pe Biblie) si in al doilea rand as vrea sa stiu daca pot avea de suferit, dat fiind faptul ca aceste meditatii imi aduc un venit nedeclarat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 18:13, 17 Decembrie 2009
Hehe... marturie mincinoasa: "fara a fi remunerata".
Iti dai seama ce incrancenate sunt partile din proces daca au ajuns sa cheme ca martor meditatoarea... :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor mincinos CEOFIOFI CEOFIOFI Intrun concfict cu lovire exista un martor mincinos pana in prezent la politie si chiar la confruntarea de la politie cu cei inplicati si martor. In ... (vezi toată discuția)
Juramantul martorului vhojda vhojda Va rog sa-mi spuneti, daca in calitate de parat sau de martor, este obligatoriu juramantul in forma religioasa, cu mana pe Biblie sau pe cruce in fata ... (vezi toată discuția)
Juramantul religios in fata instantei ContSters201858 ContSters201858 Am o intrebare,deoarece inca nu traim intr-un stat teocratic ci unul laic,daca un martor este invitat sa puna mana pe biblie si sa rosteasca juramantul ... (vezi toată discuția)