avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confirmarea renuntarii la urmarirea penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Confirmarea renuntarii la urmarirea penala

Pentru confirmarea renuntarii la urmarirea penala, trebuie neaparat sa ma prezint la judecatorie, sau daca iau un avocat e suficient, ca nu sint in romania, lucru in germania.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:50, 6 August 2020
Prezenta nu este obligatorie, cu atat mai mult cu cat va reprezinta un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va poate reprezenta un avocat si este chiar recomandat, daca nu va prezentati dvs.
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca veti avea avocat va explica acesta situatia si va dovedi de ce nu v-ati prezentat la judecata.
Lipsa.la.judecata fara motiv nu este chiar indicata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare renunțare urmărire penală. să mă prezint, sau nu, la ședința de judecată? Marianph28 Marianph28 Bună ziua tuturor! Am condus cu permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare, mai aveam 10 zile să-mi iau permisul dar mi s-a făcut milă ... (vezi toată discuția)
Am sustras din magazinul kaufland , produse in valoare de 270 ... ElenaConstantinqwety ElenaConstantinqwety Am sustras din magazinul Kaufland , produse in valoare de 270 lei , le am băgat in ghiozdan îndreptându ma spre casele self service unde am plătit un ... (vezi toată discuția)
Lamurire Dan05 Dan05 Buna seara.Am fost citat intr.un dosar cu obiectul confiscare speciala (art.315 lit.c NCPP).Cum sa procedez? Trebuie sa imi iau un avocat sau iau un avocat din ... (vezi toată discuția)