avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere

mi s-a retinut permisul de conducere pentru alcoolemie 0.48 alcool pur in aerul expirat respectiv 0.75 in sange. politistul care se ocupa de caz mi-a spus ca imi suspenda 3 luni permisul de conducere pentru alcool la volan si o luna pentru neoprirea la semnalul agentului de circulatie. nu e prea mult? ce se intampla acum? am dreptul sa dau testarea si sa iau permisul mai devreme? va rog lamuriti-ma si pe mine ca nu prea am avut probleme de genul asta si nu stiu cum se procedeaza.. inca ceva.. am platit eu probele biologice in suma de 160 ron nu trebuie sa imi recuperez banii de la politie? cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:53, 23 Decembrie 2009
In situatia dvs.,cel mai bine ar fi sa nu seajunga la o recalculare ,decat daca sunteti sigur de cantitatea de alcool ingurgitat si de mancarea consumata.Cel mai corect ar trebui sa fiti multumit cu sanctiunea primita,iar la revenire sa nu mai repetati greseala comisa.
Oricum,este bine ca aceasta situatie sa fie un motiv de reflectie si de spaima de alcool ,la volan
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2009
Radu Gabrian, Mediator
da...nu mai repet greseala asta niciodata...cu siguranta. mai am o nelamurire. mie nu mi s-a dat nimic la mana nici un act, proces verbal de contraventie , nimic ce se intampla? politistul a spus ca imi vine acasa amenda dar procesul verbal de contraventie? si daca eu vreau sa platesc amenda in 48 de ore ca sa se reduca la jumatate ?
Nu vi s-a inmanat procesul verbal,intrucat nu ati semnat constatarile agentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcolului stanleyy stanleyy Daca in aerul expirat, valoarea alcolemiei indica 0,48 mg/l iar in urma analizelor de sange valoarea alcolului la ambele probe se situeaza sub 0,8 mg/l, care ... (vezi toată discuția)
Alcoolul la volan kostyn_02 kostyn_02 Am si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am fost oprit de politie si testat cu aparatul etilotest si mi-a iesit 0.48 iar la ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan este speta. o sa incerc sa fiu concret in ... Unu123 Unu123 Alcoolemie la volan este speta. O sa incerc sa fiu concret in exprimare, pentru ca nici eu nu am gasit cand am cautat si am avut nevoie. Ajut si eu la ... (vezi toată discuția)