avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua. Pot reveni din concediu fara plata (cu acordul partilor) si sa intru direct in medical? Multumesc! Contabila imi face revenirea pe 5 august si eu sa intru tot de pe 5 in medical.
Va multumesc!

(in concediu fara plata sunt de pe 6 iulie 2020)
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
AndreeaGeorgiana2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndreeaGeorgiana2019 , utilizator 18:34, 30 Iulie 2020
Da, se poate o astfel de situatie.
Va multumesc din suflet pentru raspuns! Mereu ne ajutati cand avem nelamuriri.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizare necesar pentru prenatal AndreeaGeorgiana2019 AndreeaGeorgiana2019 Buna ziua! Pana la data de 4.06.2020 am fost in concediu de crestere a copilului pana la doi ani. dupa acea data am intrat in concediu fara plata. Sunt din nou ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru suplinitori alinutzza140 alinutzza140 Buna ziua , Sunt o viitoare mamica suplinitoare cu contract pana la 1 sept.2011.Sunt insarcinata in 5 luni si ceva si cred ca o sa nasc pe la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)
Salutare! am aflat de curand ca sunt insarcinata. ma aflu in ... ClaudiaMaria23 ClaudiaMaria23 Salutare! Am aflat de curand ca sunt insarcinata. Ma aflu in concediu ingrijire copil in momentul de fata pana in iulie (am nascut pe 3 august 2020). Inainte ... (vezi toată discuția)