avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recurs Bilet la Ordin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recurs Bilet la Ordin

Am depus un BO refuzat la plata pt investire si s-a admis la judecatorie, pe urma emitentul a facut recurs la tribunal, unde la primul termen avocatul lor a cerut amanare pentru studiu dosar cea ce a si primit pt maine 18.12.2009. Ce se va intampla daca nu ma prezint , fiind conditii de iarna , drumuri alunecoase, se va judeca in lipsa sau se va amana?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:10, 20 Decembrie 2009
Daca ati solicitat judecarea in lipsa se poate sa se judece.
Totusi, puteti trimite la instanta o cerere prin fax prin care solicitati un termen , motivat de faptul ca nu va puteti prezenta datorita conditiilor meteo nefavorabile....
recursul a fost formulat de emitent si nu stiu ce au cerut, trebuia sa intreprind vreo actiune sa depun intampinare? Nici citatie nu am primit am aflat de pe portalul justitiei.
Daca nu ati fost citat se va amana.
Nu ati primit nici motivarea recursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot amâna primul termen al recursului? catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Pe 13.06.2013 este primul termen de recurs. eu am calitatea de intimat si doresc sa stiu daca pot cere amanare pentru luare la cunostinta de ... (vezi toată discuția)
Intampinare sau concluzii? nitmar nitmar am castigat o contestatie la executare impotriva AFP. Sentinta a fost comunicata in august 2010, AFP a depus cerere de recurs in termen,dar nu l-a motivat nici ... (vezi toată discuția)
Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)