avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Tatal sotiei mele a decedat acum 3 ani.Nu s ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Tatal sotiei mele a decedat acum 3 ani.Nu s a facut ...

Buna ziua,
Tatal sotiei mele a decedat acum 3 ani.Nu s a facut succesiunea.Urmasi sunt mama sotiei si o sora.
Mama vrea sa faca testament sotiei mele ptr partea ei de mostenire ptr ca o intretine.
Daca testamentul este atacat de sora sotiei as vrea sa stiu ce sanse are sa castige?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:20, 31 Iulie 2020
Oricum, în momentul de fata, soacra nu poate dispune de nimic, pentru că nu e dezbătută succesiunea.
Parerea mea este să contactați un avocat și să dezbateti succesiunea pe cale judecătorească.
De asemenea, solicitați atribuirea integrală a imobilului în lotul mamei sau al soției. Însă sub orice varianta, va trebui să fiți pregătiți să îi achitați o sulta cumnatei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj sau succesiune zamfira18 zamfira18 Părinții mei au divorțat. Nu au făcut partaj la bunuri. Între timp tata a decedat. Ce trebuie să facă mama acum: partaj sau succesiune? În ... (vezi toată discuția)
Succesiuni oti121 oti121 Buna. Am o problema cu tata. Mami a decedat in urma cu doi ani, iar el rea sa faca succesiunile. Mi-a zis mie si sorei mele ca trebuie sa platim cota parte din ... (vezi toată discuția)
Validitate act notarial oanalumi oanalumi Tata are diagnostic pus de dementa altzheimer la spitalul SF. Ioan. Dupa ce s-a pus acest dignostic, la un alt spital, sora mea a facut un act notarial, cu ... (vezi toată discuția)