avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act.emis de ajpis in 1990 gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act.emis de ajpis in 1990 gresit

Am un act.emis de ajpis in 1990 pe numele tatalui meu....la care prenumele e gresit cat si jud.in care s-a nascut.Tatal este decedat.Am nevoie de acest act pt.cerere indemnizatie tot de la Ajpis.Cum ar trebui sa procedez pt. ca acest act sa fie conform.Cei de la Ajpis imi cer clarificare nume.
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2020
Dany gi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dany gi , utilizator 10:49, 2 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Despre ce act este vorba ?

In 1990, AJPIS-urile nu erau infiintate.
Este un act dovedidor persecutie emisa de comisia judeteana conf.DL118/1990.Dar aztazi aceasta comisie apartine de Ajpis.
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Despre ce act este vorba ?

In 1990, AJPIS-urile nu erau infiintate.

Dany gi, utilizator
Tin sa precizez ca tatal meu in urma acestui act a primit o indemnizatie care a fost inclusa in pensie,iar in decizia de pensie este numele coretc.
Dany gi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta medicala si medicamente gratuit-beneficiar al d.l.118/1990 si l. 189/2000 (pers. persecutate din motive politice molanca molanca Nelamurire: Va rog frumos sa-mi spuneti unde ar trebui sa ne adresam pt. ca tatal meu, beneficiar al D.L 118/1990, L. 189/2000 sa beneficieze conform art.5 ... (vezi toată discuția)
Abonament telefon fix gratuit! ContSters79307 ContSters79307 Buna ziua ! Am postat aici pentru ca nu stiu o alta sectiune unde as putea lamuri problema tatalui meu ! El este pensionar si are un abonament telefonic ... (vezi toată discuția)
Urmas deportat tumpi tumpi Tatal meu a fost arestat politic timp de 7 ani ma intereseaza daca eu beneficiez de pensie de urmas sau ce alte drepturi beneficiez. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)