avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuiesc in Bucuresti intr-o zona de case, unde ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuiesc in Bucuresti intr-o zona de case, unde vechiul proprietar ...

Locuiesc in Bucuresti intr-o zona de case, unde vechiul proprietar dupa ce a vandut toate parcelele de teren a cedat drumul de servitute sub denumirea de cale de acces pentru proprietarii aflati de-a lungul acestei servituti (si i-a enumerat in actul de vanzare) , Aceasta cale de acces are 2.87 m latime si fiecare proprietar aflat de o parte si de alta a serviturii a mai fost obligat sa lase la strada din proprietatea lui inca 2.5 m. Astfel s-a creat o cale de acces de cca. 7.5 m latime . In capul strazii s-a construit recent o proprietate, si ne-au spart asfaltul pus pe strada privata, ca sa se branseze la un traf aflat pe aceasta strada. Intrebarea mea este : puteau obtine autorizatie de bransare fara acordul nostru, al celor care detine aceasta cale de acces privata pentru care platim impozit la primarie ?
Buna ziua,
Teoretic, legal, nu puteau obtine fara acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute SANTIER SANTIER Buna ziua! Pe o parcela de 280 mp. suntem 4 proprietari. Mama si 3 copii. Unul din ei (ii spunem A) a construit o casuta de 35 mp amprenta in coltul ... (vezi toată discuția)
Drum privat: obligatia vanzatorului sau a cumpărătorului? Georgianand Georgianand Buna ziua! Doresc sa achizitionez un teren, aflat in camp, fiind al 2lea lot de la strada principala , necesitand deci o cale de acces (drum privat). ... (vezi toată discuția)
Ne putem proteja de incalcarea promisiunilor unui dezvoltator ? ionut9000 ionut9000 Buna ziua. As dori eu sa va prezint o speta. Avem un dezvoltator ce a ridicat deja un bloc la strada principala, parcela lui fiind invecinata cu drumul ... (vezi toată discuția)