avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. In momentul de fata sunt in ccc dar sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. In momentul de fata sunt in ccc dar sunt însărcinată ...

Buna ziua. In momentul de fata sunt in ccc dar sunt însărcinată în 32 de săptămâni. Soțul meu rămâne fără loc de muncă din 31 august și vrem să știm următorul lucru. Se poate sa intre soțul în concediu de paternitate pentru copilul care sunt eu acum in ccc iar eu să rămân în concediu de maternitate? Sau ca să poată el beneficia de concediu de paternitate eu trebuie să mă întorc la muncă? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Prise , utilizator 11:25, 3 August 2020
Buna ziua,
Sotul nu poate beneficia de concediul maternal ( cele 126 de zile...)
Ce puteti face este sa renuntati dvs. la CCC si sa intre sotul.
Si nu stiu daca se poate ca unul din parintii (tatal) sa fie in CCC si celalalt ( mama) in concediu maternal in acelasi timp
Ultima modificare: Luni, 3 August 2020
Ionut.ion, utilizator
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru tata georgiana55 georgiana55 Buna ziua! Sunt insarcinata si in momentul de fata ma aflu in concediu de risc maternal. Ma intereseaza sa aflu urmatoarele detalii: - dupa ce eu ca mama imi ... (vezi toată discuția)
Ccc si lucru Eandrea31 Eandrea31 Buna. In 31 octombrie implineste copilul meu 2 anisori si daca vrea sa ma intorc la lucru inainte de 2 luni trebuie sa iasa sotul in co cediul de cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil luat da tatal copilului sandamihai sandamihai am un copil de 1an si 8luni.,.multumesceu tatal lui nu suntem casatoriti,si vreau sa stiu daca el este obligat sa intre in concediu de paternitate.de la firma ... (vezi toată discuția)