avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pe palierul de la etaj cineva a legat bicicleta de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pe palierul de la etaj cineva a legat bicicleta de țeava de ...

Pe palierul de la etaj cineva a legat bicicleta de țeava de gaze care este lângă ușa mea. Culmea este ca nu aparține la nimeni după etaj. Am dat nota explicativa la toți ptr. ca au crezut initial ca este a mea. Eu am 2 biciclete dar le țin în apartament. Ai voie sa legi o bicicleta de țeava de gaze din imobil.?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:01, 3 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu. intrebati vecinii si daca nu e a niciunuia, taiati lantul si lasati bicicleta acolo. cel mult va poate pune sa platiti lantul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu detin dreptul sa schimbe destinatia si aspectul partii comune condominiu
Legal,ar trebui sesizat oficial presedintele de asociatie,care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare pentru respctarea dispozitiilor in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare partiala usa acces in apartament buna ziua, locuiesc ... dj_sherbu dj_sherbu Blocare partiala usa acces in apartament Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc, chiar in dreptul trapei de acces in subsolul blocului. In zona ... (vezi toată discuția)
Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, ... Olivian Serban Olivian Serban Buna ziua, Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, legata de balustrada (etaj 1). Unul dintre vecini, a venit la mine, intr-un mod destul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in 2020 am cumpărat un apartament situat la etajul ... Laura Homneac Laura Homneac Buna ziua, In 2020 am cumpărat un apartament situat la etajul 5 al unui bloc. La cumpărare, proprietarul era plecat în străinătate, vânzarea s-a ... (vezi toată discuția)