Buna ziua. Am si eu nevoie de ajutorul dvs din nou. Sotul meu a primit o amenda in timpul starii de urgenta, pe care am contestat-o in termen. A primit citatie pentru proces, citatie care are atasata o cerere de achiesare a UM care a emis amenda, din care intelegem ca sunt de acord cu anularea procesului verbal dar nu si cu plata cheltuielilor de judecata. Este obligatoriu sa raspundem la aceasta intimpinare? Sa se prezinte la proces la termenul anuntat? In contestatie am mentionat judecarea in lipsa.
Raspunsul la intampinare nu e obligatoriu, cum nici prezenta la termen, chiar daca ati solicitat cheltuieli de judecata. Important e sa fi atasat chitantele, dar, daca nu ati facut plangerea prin avocat, cheltuielile ar trebui sa fie doar taxa de timbru in valoare de 20 lei.
Raspunsul la intampinare nu e obligatoriu, cum nici prezenta la termen, chiar daca ati solicitat cheltuieli de judecata. Important e sa fi atasat chitantele, dar, daca nu ati facut plangerea prin avocat, cheltuielile ar trebui sa fie doar taxa de timbru in valoare de 20 lei.