avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Am o nelămurire. Cu data de 6 februarie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am o nelămurire. Cu data de 6 februarie am început ...

Bună ziua. Am o nelămurire. Cu data de 6 februarie am început divorțul la notar și după cum știți ca o luna durează pana se încheie, te împaci sau nu, pe data de 8 martie am semnat amandoi desfacerea căsătoriei. Acum la plata pensiei alimentare se în calcul și luna februarie sau din martie. Mulțumesc anticipat
Se ia în calcul de la data desfacerii căsătoriei.
Dacă nu s-a specificat nimic în actele de divorț de la notar, pensia se achită începând cu data desfacerii căsătoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu intarziere iulian3435 iulian3435 Este posibil ca la o cerere de divort depusa astazi sa primesc ca termen pentru prima infatisare 15.03.2011? Sau pot cataloga ziua de astazi ca fiind cea mai ... (vezi toată discuția)
Fac sau nu intampinare la citatie divort? popanlili popanlili buna ziua!am o nelamurire in ceea ce priveste citatia mea de divort>am intentat divort impreuna cu sotul ,cererea fiind semnata de amandoi,suntem amandoi de ... (vezi toată discuția)
Actiune de divort florinvelcu florinvelcu buna ma numesc florin si am o problema si asi dori ce anume trebui sa fac.Eu locuesc in italia si sunt casotorit cu o fata din rom. cre locueste si ea aici ... (vezi toată discuția)