avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata întreținere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata întreținere

Buna seara! Mama mea are handicap grav și nu se mai poate întreține singura. Am adus.o la mine acasă să o pot îngriji. Eu am continuat să plătesc întreținerea la locuința ei chiar daca nu mai sta acolo, dar nu am trecut.o la mine la întreținere. Poate fi asta o problema???
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2020
mihaelamanuela, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 6 August 2020
treceti-o la dvs la intretinere si depuneti cerere la ea ca nu mai sta. O sa mai platiti si la ea ce se repartizeaza pe a si nu pe persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drept as avea asupra locuintei / pastrarii domiciliului NeedSomeHelp NeedSomeHelp Buna seara, daca mama este asistenul meu personal (si nu isi face treaba), iar eu sunt persoana cu handicap, gradul 1 permanent si locuiesc in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Persoana la intrtinere gera905 gera905 Buna ziua. La solicitarea presedintelui catre proprietarii ai caror membri de familie vin in concediu o luna ,doua, de exemplu din tari straine, ptr. a face ... (vezi toată discuția)
Scutire plata persoana cu handicap ioan37 ioan37 Impreuna cu sotia mea, avem in ingrijire pe mama sotiei, in virsta de 93 ani. Mama sotiei este incadrata la handicap grav si permanent, iar de 3 ani este ... (vezi toată discuția)