avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ref. Drept de semnatura . ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ref. Drept de semnatura . Mama mea este in varsta (87 ani) si foarte bolnava.(nedeplasabila)...Intampinam ...

Buna ziua !
Mama mea este in varsta (87 ani) si foarte bolnava (nedeplasabila)...Intrebare : Imi poate ceda mie dreptul de a semna acte oficiale (ex.primire pensie,primire corespondenta,acte notariale,etc...) ?
Multumesc de raspuns !
Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
AdrianaBal, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:49, 6 August 2020
Va poate imputernici printr-o procura, insa pentru operatini concrete, nu la modul general.
Se pot obtine mai multe procuri (cate una pentru operatiuni diferite) ? Exista un termen de valabilitate al procurilor ?
Da, va poate face mai multe procuri, in functie de situatia in care are nevoie sa o reprezentati.
O procura este valabila 3 ani, insa daca mama decedeaza, inceteaza si procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare teren moștenit cu procură pentru semnarea cvc. se mai poate folosi procura în cazul decesului mandantului? AndreiMiruna AndreiMiruna Buna ziua, in urma decesului mamei mele , am facut succesiunea , prin care eu , fratele si tatal suntem mostenitori . Vrem sa vindem un teren , tatal meu ... (vezi toată discuția)
Imputernicire avocatiala(?) ContSters61319 ContSters61319 Buna ziua, O persoana fizica nedeplasabila(cu infirmitate de exemplu) poate imputernici alta persoana fizica printr-o Imputernicire incheiata de un avocat, ... (vezi toată discuția)
Împuternicire bunici loredanaop loredanaop Bună seara, Doresc sa ma ajutați cu privire la o situație. Am un copil în vârstă de 7,eu fiind mama singura deoarece tatăl nu a vrut sa îl recunoască ... (vezi toată discuția)