avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diferența dintre preavizul de concediere și decizia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diferența dintre preavizul de concediere și decizia de concediere ...

Diferența dintre preavizul de concediere și decizia de concediere
Bună ziua,
O persoană care a primit deocamdata doar preavizul de concediere, trebuie să aștepte și eliberarea deciziei de concediere pentru a o contesta în instanță?
Cel mai recent răspuns: LaurLucreția , utilizator 16:13, 6 August 2020
Buna ziua,
Da. Decizia de concediere se contesta in instanta.
Succes!
Da, trebuie comunicata decizia de concediere pentru a o contesta in instanta.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit decizia de concediere geoghibu geoghibu Buna ziua, Am lucrat la stat si am fost concediat ca urmare a restructurarii din iunie. Am primit 30 de zile preaviz (am avut functie de conducere) şi pe ... (vezi toată discuția)
Necomunicare decizie concediere ContSters47405 ContSters47405 Mi s-a dat preaviz pentru desfiintarea postului ( de fapt a fost solutia gasita de catre societate de a scapa de un angajat incomod), preavizul a expirat pe ... (vezi toată discuția)
In ce perioada trebuie sa primesc decizia de concediere cf art 65 cm? anonim2009 anonim2009 Buna ziua Pe data de 15 aprilie Ac trebuia sa primesc instintarea de preaviz -dar din motive care nu tin de mine am primit-o abia pe 29 aprilie prin executor ... (vezi toată discuția)